Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lecserélik a szexuális zaklatással vádolt Gossip Girl-sztárt az Alibi könyvadaptációjában

Novemberben derült ki, hogy a Gossip Girl sorozatból ismert Ed Westwick szexuális zaklatási botrányai után a BBC nem adja le a karácsonyra tervezett minisorozatát, amit Agatha Christia az Alibi című könyvéből készítettek.

Egy korai promóciós kép. Középen Ed Weswtick látható

A brit közszolgálati tévé mostanra meghozta a döntését: Westwicket kivágják a sorozatból, és a jeleneteit újraforgatják egy másik színésszel.

Hasonló történt A világ összes pénze filmmel is, ott a szintén szexbotrányba keveredett Kevin Spacey-t rúgták ki utólag, a jeleneteit Christopher Plummerrel vették fel.

Ami pedig Ed Westwicket illeti, a színész továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat, és azt nyilatkozta, hogy mindent bevet, hogy a lehető leghamarabb tisztázza a nevét. A színész a White Gold című sorozatának a forgatásai is állnak, amíg nem derül fény az igazságra.

Az Alibiben Westwick helyettese Christian Cooke lett, aki többek között az Ahol a szivárvány véget érből, vagy a Witches of East End sorozatból lehet ismerős. A jelenetek felvételére a hónap végén kerülhet sor. A sorozatot még idén bemutatják.