Home Hírek Omladozó királyság címmel érkezik az utolsó Royal fiúk kötet!

Omladozó királyság címmel érkezik az utolsó Royal fiúk kötet!

Erin Watt rajongók készüljetek, ugyanis nekünk is el kell búcsúznunk a Royal fiúktól, 2021 első felében érkezik a sorozat utolsó kötete. A negyedik rész nálam nem lett akkora kedvenc, de kíváncsi vagyok a lezárásra, remélem az már jobb lesz.

A könyv címe úgy tűnik Omladozó királyság lesz, és ebben is Easton & Hartley párosáról olvashatunk. Íme az eredeti borító és a már felkerült magyar fülszöveg.

Erin Watt – Omladozó királyság (A Royal család 5.)

Mióta Hartley Wright találkozott Easton Royallal, az élete fenekestül felfordult. Minden sarok mögött ellenség, minden ajtó mögött veszély rejlik. Amikor beüt a tragédia, ami elragadja az emlékeit, a lány már senkiben sem bízhat, még a kék szemű fiúban sem, aki azt ígéri, minden rendben lesz.

Mert míg Hartley emlékei tele vannak fehér foltokkal, az ösztönei azt súgják, hogy Easton veszélyes. Képtelen eldönteni, hogy a fiú vajon a kígyó az édenkertben, vagy az esélye a megváltásra. A káoszt, ami vele jár, képtelenség kezelni, az érzések pedig, amiket őbenne kelt, túl zavarosak ahhoz, hogy kibogozza őket.

Easton azt akarja, hogy a lány emlékezzen. Hartley szerint jobb felejteni.

És talán igaza van.

Tragédia. Árulás. Bizalom. Hartley-nak szembe kell néznie a tényekkel – a Royalok elől képtelenség menekülni.

Tanulj meg a szabályaik szerint élni, vagy a vesztedet okozzák.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)