Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ilyen zseniális könyvtrailerek készültek a Holdbéli krónikák sorozathoz!

Oda és vissza vagyok attól, ha egy könyv szuper minőségű könyvtrailert kap. A Holdbéli krónikák első három részéhez el is készült egy menő trailer, az utolsó rész sajnos nem kapott (vagy csak én nem találtam meg).

A már elkészültek megtekintését viszont mindenképpen ajánlom, szerintem simán meghozza a kedvet a könyv elolvasásához, vagy akár az újraolvasáshoz is.

Cinder

Scarlet

Cress

CINDER – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából nemrég megjelent a Holdbéli krónikák sorozat harmadik része is, és ennek örömére bloggereink egy szuper hosszú turnéval készültek nektek, ahol mindhárom részt bemutatjuk! Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, de ne felejtsetek el játszani se. A blogturné végén kisorsolunk olvasóink között egy példányt a Scarlet és egy példányt a Cress című regényből!

 • Kivételesen egy sorozat három részéről is olvashattok nálunk, ezért a játék is háromféle lesz! Azokon az állomásokony, ahol betűket rejtettünk el, magyarul is megjelent tündérmese-adaptációk címeit keressük. A fan artoknál azt keressük, hogy kit ábrázol az adott kép. Azon az állomáson, ahol idézetet találtok, rá kell jönnötök, hogy a három regényünk közül melyikből idéztünk! A megoldásokat (címeket, neveket) írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő részébe..

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  a Rafflecopter giveaway

 • [Blogturné Klub]
  01/25 – Sorok között (Cinder)
  01/27 – Sorok között (extra)
  01/30 – Readinspo (Cinder)
  01/31 – Csak olvass! (Cinder)
  02/02 – Booktastic Boglinc (Cinder)
  02/04 – Fanni’s Library (Cinder+Scarlet)

  02/06 – Hagyjatok! Olvasok! (Scarlet)
  02/07 – Sorok között (Scarlet)
  02/08 – Nem félünk a könyvektől (Scarlet)
  02/10 – Booktastic Boglinc (Scarlet)
  02/12 – Csak olvass! (Scarlet)
  02/14 – Kelly és Lupi olvas (Scarlet)
  02/16 – Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)

  02/18 – Fanni’s Library (Cress)
  02/20 – Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)
  02/22 – Booktastic Boglinc (Cress)
  02/24 – Csak olvass! (Cress)
  02/26 – Hagyjatok! Olvasok! (Cress)
  02/28 – Sorok között (Cress)