Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új YA regény jelent meg Leiner Laura kiadójában!

Az L&L Kiadó eddig „csak” Leiner Laura regényeit forgalmazta, de várható volt, hogy előbb-utóbb lesz máris, mert a kiadó oldalán szerepel egy menüpont, hogy várják a kéziratokat. Éppen ezért azt hittem, az első nem Leiner könyv egy magyar szerző tollából érkezik majd.

Viszont ehelyett a külföldön nagyon népszerű Jen Bennett egyik alkotása, a Ragyogó szemek érkezett a kiadó gondozásában, maga a könyv a book24 szerint november 30-án jelenik meg. Kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak még elő Leiner Lauráék 🙂

Jen Bennett – Ragyogó szemek

A tavalyi bankett óta a legjobb barátokból lett ellenségek, Zorie és Lennon mesterfokon űzik egymás elkerülését, családjaik pedig napjaink Kaliforniájának Montague-ivá és Capuletjeivé váltak.

Egy túra alkalmával azonban a fiatalok váratlanul az erdőben rekednek. Egyedül. Kettesben.

Mi jöhet még?

Egymás kizárólagos társaságaként nincs más választásuk, mint hogy szellemes piszkálódások és sértegetések kíséretében megvitassák ügyes-bajos dolgaikat, miközben megpróbálnak biztonságba kerülni. Az egymással és a természet erőivel folytatott küzdelem során azonban egyre valószínűtlenebbé válik, hogy épségben jutnak ki a rengetegből.

Ahogy Zorie és Lennon egyre mélyebbre keveredik Kalifornia zord vadonjában, úgy kerülnek felszínre titkaik és rejtett érzéseik. De vajon megmarad-e helyrehozott barátságuk odakint, a való világban? Vagy minden csak a friss erdei levegő és a ragyogó csillagok pillanatnyi varázsának volt köszönhető?