Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a Fiúknak, akiket valaha szerettem film & És ők a főszereplők!

Tegnap bombaként robbant a hír: film készül Jenny Han sikerkönyvéből! A fiúknak, akiket valaha szerettem főszerepében Lara Jean, egy gimis lány, aki sok fiúba volt már szerelmes. Minden alkalommal levelet ír, hogy lezárja magában az érzéseit. Ezeket a leveleket viszont egy nap feladják a címzetteknek…

A regény a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában már megjelent, a második kötet itthon várható. A film rendezője Susan Johnson lesz, a forgatókönyvért Sofia Alvarez felelős, a forgatás Vancouverben lesz. A bemutató időpontjáról még nincs hír, viszont a főszereplőket már kiválasztották. Íme, ők azok!

* A könyvről ide kattintva találsz információkat! *

Lana Condor alakítja a szeleburdi, romantikus lelkületű hősnőt, Lara Jeant. A színésznő az X-Men: Apocalypse filmből lehet ismerős.

A The Fosters-sztár Noah Centineo lesz Peter, a suli népszerű sráca, aki szintén megkapja Lana egyik levelét, és ez fenekestül felforgatja az életét.

Margot szerepében a Pretty Little Liars hősnője, Janel Parrish. A lányok között nagy a kötelék, a történet elején Margot más országba megy főiskolára.

A szomszédban lakó Josht a Happy Death Day-ből ismerős Israel Broussard alakítja. Ő Margot pasija, és nem is sejti, hogy Lara Jean nagyon régóta szerelmes belé.

A legkissebb testvért, Kittyt az Utódok 2-ben feltűnt kis tehetség, Anna Catchcart kelti életre. Kitty szerepe pedig nagyobb a történetben, mint elsőre hinnénk.

A Szex és New York által sztárrá lett John Corbett a lányok édesapjaként tűnik fel a filmben. A történet szerint a lányok édesanyja volt koreai származású, de az apukájuk nem. Legalábbis, remélem jól emlékszem (már vagy két éve olvastam 🙂 )


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading