Home Hírek Extra kisregénnyel érkezik filmborítósan A csókfülke regény magyarul!

Extra kisregénnyel érkezik filmborítósan A csókfülke regény magyarul!

Beth Reekles debütáló regénye, a The Kissing Booth – A csókfülke jó pár éve megjelent magyarul, akkor még az írónőt “a 17 éves Stephenie Meyerként” reklámozta a kiadó. Azóta megszületett ugye a sikerfilm, kapásból kettő, és jön a harmadik idén.

A csókfülke viszont jó ideig nem volt elérhető magyarul, pedig azt hittem, a film nagy sikere miatt hamarabb kihozzák. Nos, úgy tűnik erre most sor is kerül, 2021. február 24-én jön a filmborítós kiadás egy szuper extrával: helyet kap a kötetben A parti ház című kisregény is.

A filmborítós kiadásoknak én mindig örülök, mert szupercuki ez a kép, viszont azt a csúnya sárga csíkot nem nagyon tudom mire vélni 🙁 Ezzel együtt akit a film miatt érdekel a könyv, most már gond nélkül beszerezheti. A könyvet amúgy pár éve olvastam, nálam nem lett sajnos kedvenc.

Könyvkritika: Beth Reekles – Kissing Booth – Csókot vegyenek

Beth Reekles – The Kissing Booth: A csókfülke

Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat…

Elle és Lee egy napon születtek, és egész életükben elválaszthatatlan jóbarátok voltak. Nem tudnak olyan okot elképzelni, ami ezt megingathatná. Egész addig, amíg az iskolai fesztiválon egy Csókfülkét nem nyitnak, és Elle azon nem kapja magát, hogy Lee bátyjával, Noah-val csókolózik… Valóban választani kell a barátság és a szerelem közül?
A mindenki szívét rabul ejtő mókás páros és a kibontakozó szerelem a Netflix alkotógárdáját is megihlette. A regény inspirálta nagysikerű filmek milliók kedvencei lettek.

De arról egyik sem szól, hogy mi történt a Tavaszi fesztivált követő nyáron…

Napsütés, tenger, rengeteg ökörködés Lee-ék tengerparti házánál – ez a tökéletes nyár receptje Elle számára, mióta világ a világ. Az idei még tökéletesebbnek ígérkezik, hiszen a számára legkedvesebb két srác társaságában töltheti, de vajon akkor is olyan szuper lesz, ha a legjobb barátja barátnője is felbukkan?