Home Hírek Magyar borítót kapott az új Rázós Könyv, a Vicious – Ádáz!

Magyar borítót kapott az új Rázós Könyv, a Vicious – Ádáz!

Egy kis utó-valentin napi meglepetésként 2021. február 16-án érkezik Elit Startban az új Rázós Könyv, a Sinners of Saint első kötete, a Vicious – Ádáz.

Bár sorozatról van szó, mindegyik kötetben mások a főhősök, így önállóan is élvezhetőek a történetek. A könyveket L.J. Shen írta, akárcsak a kiadónál korábban megjelent Sparrowt. Mivel utóbbit imádtam, szerintem előbb-utóbb ennek is esélyt adok. Egy biztos, a borító egyértelműen olvasásra csábít 🙂

L.J. Shen – Vicious – Ádáz (Sinners of Saint 1.)

Emilia

Azt mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozok, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben.

Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok.

Vicious

Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte.

Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és egyben az olcsó segédmunkás lánya, akit azért alkalmaztunk, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de nem az. Szóval gyűlöl. Kibaszottul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)