Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Buffy Summers ma lett 40 éves! Így emlékezett meg róla Sarah Michelle Gellar!

A Buffy, a vámpírok réme a valaha volt legnagyobb kedvenc sorozatom, mind a hét évadát imádtam. A sorozat hősnője, Sarah Michelle Gellar pedig meg is emlékezett arról, hogy Buffy bizony ma, azaz január 19-én töltötte be a negyvenedik születésnapját. A színésznő ilyen gyönyörűen emlékezett meg róla:

Most jöttem rá, hogy ma van Buffy Summers 40. születésnapja. El sem hiszem ezt! Ő azt tanította nekünk, hogy milyen nehéz a világban élni. Szóval az ő tiszteletére legyünk mindannyian bátrak! Éljünk! Ez a mostani nem a megszokott módja annak, ahogy éljük az életünket, de találjuk meg ebben is a szépséget. Hogy mindannyian sokáig és biztonságban élhessünk. Boldog születésnapot Buffy!

Buffy rajongók, ne feledjétek, már itthon is megjelent Kiersten White regénye, a Slayer, ami tulajdonképpen a Buffy folytatása, pár évvel a finálé után veszi fel a fonalat, és megmutatja, hogy mi lett a következménye Buffy döntésének a végén.

A könyvet már olvastam, itt írtam róla véleményt, ebben a posztban pedig nem csak arról meséltem, hogy a Buffy, a vámpírok réme ismerete nélkül is élvezhető-e az új Vörös Pöttyös, hanem arról is, hogy mik derültek ki a könyvből a könyv szereplőiről.

Slayer: Vadász – A Buffy, a vámpírok réme ismerete nélkül is élvezhető az új Vörös Pöttyös?