Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Buffy Summers ma lett 40 éves! Így emlékezett meg róla Sarah Michelle Gellar!

A Buffy, a vámpírok réme a valaha volt legnagyobb kedvenc sorozatom, mind a hét évadát imádtam. A sorozat hősnője, Sarah Michelle Gellar pedig meg is emlékezett arról, hogy Buffy bizony ma, azaz január 19-én töltötte be a negyvenedik születésnapját. A színésznő ilyen gyönyörűen emlékezett meg róla:

Most jöttem rá, hogy ma van Buffy Summers 40. születésnapja. El sem hiszem ezt! Ő azt tanította nekünk, hogy milyen nehéz a világban élni. Szóval az ő tiszteletére legyünk mindannyian bátrak! Éljünk! Ez a mostani nem a megszokott módja annak, ahogy éljük az életünket, de találjuk meg ebben is a szépséget. Hogy mindannyian sokáig és biztonságban élhessünk. Boldog születésnapot Buffy!

Buffy rajongók, ne feledjétek, már itthon is megjelent Kiersten White regénye, a Slayer, ami tulajdonképpen a Buffy folytatása, pár évvel a finálé után veszi fel a fonalat, és megmutatja, hogy mi lett a következménye Buffy döntésének a végén.

A könyvet már olvastam, itt írtam róla véleményt, ebben a posztban pedig nem csak arról meséltem, hogy a Buffy, a vámpírok réme ismerete nélkül is élvezhető-e az új Vörös Pöttyös, hanem arról is, hogy mik derültek ki a könyvből a könyv szereplőiről.

Slayer: Vadász – A Buffy, a vámpírok réme ismerete nélkül is élvezhető az új Vörös Pöttyös?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading