Home Hírek Égi fosztogatók – Új sorozat Percy Jackson rajongóknak a Titokfölde írójától

Égi fosztogatók – Új sorozat Percy Jackson rajongóknak a Titokfölde írójától

Idén újabb Cool Selection sorozattal jelentkezik a Könyvmolyképző Kiadó, érkezik ugyanis az Öt királyság első kötete, az Égi fosztogatók Guti Eszter fordításában. Alább már a magyar borítót és a fülszöveget is csekkolhatjátok.

Brandon Mull – Égi fosztogatók

Új sorozat Percy Jackson rajongóknak a Titokfölde írójától.

Cole Randolph nem akart mást, csak egy kicsit szórakozni a barátaival Halloween alkalmából (na meg talán kicsit közelebbről megismerni Jenna Huntot). De mikor egy ijesztő kísértetjárta házról kiderül, hogy valójában átjáró egy még hátborzongatóbb világba, Cole hirtelen egy sokkal komolyabb kalandba csöppen.

Cole végignézi, amint a barátait egy rejtélyes, föld alatti helyre ragadják el a szellemjárta házból, és úgy dönt, utánuk ered – így köt ki a Peremvidéken.

A Peremvidék egy köztes világ. Öt királyságból áll, melyek az ébrenlét és az álom határán, a valóság és a képzelet, az élet és a halál között találhatók. Vannak, akik beleszületnek, de vannak, akik a mi világunkból vagy más világokból kerülnek oda.

Márpedig ha egyszer a Peremvidékre jutottál, nagyon nehéz onnan eljönni.

A mágikus Peremvidék felfedezése közben Cole-ra és egy különleges lányra, Mirára hárul a feladat, hogy megmentsék Cole barátait, helyreállítsák a világ rendjét, és lehetőleg hazataláljanak… mielőtt azt is elfelejtenék az otthonában, hogy Cole valaha létezett.