Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Exkluzív magyar borítót kapott a Midnight Sun – Éjféli nap!

Nemrég derült ki a jó hír, hogy exkluzív kiadásban is érkezik magyarul a Midnight Sun, méghozzá egy olyan borítóval, amit a kiadó tervezett.

Be kell valljam, nekem ez a borító egyáltalán nem tetszik, így az eredeti borítóval kerül majd fel a polcomra a könyv, de nagyon klassz ötletnek tartom, hogy a kiadó megadja a választási lehetőséget az olvasóknak. És biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, akit elvarázsol ez az egyedi design.

Ez az exkluzív kiadás a jelek szerint 2021. január 12-én jelenik meg, egyelőre csak előjegyezni lehet a kiadó oldalán.

Stephenie Meyer – Midnight Sun: Éjjeli napfény

Twilight forever!
Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight Saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből.

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.