Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Költözz az ágyamba: Elég gyenge borítóval jön magyarul az új New Adult kötet

November 8-án érkezik magyarul a Maxim Kiadó gondozásában Helena Hunting új romantikus New Adult kötete, a Költözz az ágyamba. És gyerekek, ilyen … borítót ritkán lát az ember.

Ahogy ránézek, olyan feelingem van, mintha nem szántak volna elég időt és energiát a borító külsejére. Oké, az eredeti (lásd lejjebb) se egy világszépe, oda is egy félpucér pasit raktak, de az legalább igényesen van összerakva, jók a színek és az ötlet, ha ránéz az ember, akkor megvan az összhang. Na de a magyar borító, hát… Maradjunk annyiban, hogy kétségeim vannak felől, hogy hány embernek nyeri majd el a tetszését.

Ennél a magyar verziónál viszont több olyan dolog van, ami nem tetszik. Egyrészt a kép sem túl esztétikus, ez persze ízlés kérdése. A szürkés derengés még tovább rontja a képet, és a cím elhelyezése is problémás, mégiscsak a férfi nemiszervén van. De igazából itt a képválasztás a legdurvább, semmi erotikus vagy érzéki nincs benne szerintem, hiába beszélünk egy sportos pasiról.

Persze, tudjuk, nem a borító a lényeg hanem a tartalom, a leírás pedig egész jól hangzik, és a molyon is kiemelik, hogy a könyv „Aranyos, humoros, jó dumával és szerethető karakterekkel„. Szóval, vélhetően sokan fogjátok szeretni, csak ez a borító,  finoman szólva is elkeserítő.

Helena Hunting – Költözz az ágyamba

Ruby Scott hónapok óta késik a lakbérrel, és képtelen normális munkát találni. De ekkor jön egy meghallgatás, ami mindent megváltoztathat! A nagy áttörés helyett azonban megbetegszik, és a lehető legmegalázóbb módon járatja le magát. És mindez egy rejtélyes, jóképű srác miatt történik, aki az előző este megcsókolta – és rá is köhögött.

Szerencsére legjobb barátja egy tökéletesnek tűnő megoldással áll elő: egy hihetetlen munkalehetőséggel. Rubynak be kell költöznie a hotelmágnás, Bancroft Mills luxuslakásába, amíg ő elutazik, és gondoznia kell egzotikus háziállatait.

De amikor a frissen hajléktalanná vált Ruby először találkozik jövendő munkaadójával, kiderül, hogy Bane ugyanaz a srác, aki miatt beteg lett. Amikor Bane rájön, hogy mekkora bajt okozott Rubynak, felajánlja neki, hogy költözzön hozzá, és gondozza az állatait, egészen addig, amíg rendbe nem jön az élete.