Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Revel & My Skylar: Íme 7 idézet a két új Rubin Pöttyöshöz!

Augusztusban érkezik két olyan Rubin Pöttyös, ami gyanítom meghódít majd titeket is. A My Skylar egy romantikus történet, ami összetöri az ember szívét, a Revel pedig egy imádnivaló rocksztáros románc.

Alább 7 idézetet nézhettek meg a könyvből, hátha megjön a kedvetek az olvasáshoz. A címekre kattintva a fülszövegeket is elolvashatjátok!

Penelope Ward: My Skylar

#1

„Nincs szerelem félelem nélkül. Ha nem szarsz be attól, hogy elveszíthetsz valakit, akkor az nem is szerelem.”

#2

„Ez a helyzet az igaz szerelemmel. Újjá tud születni a hamvaiból, mert a forrása elpusztíthatatlan. A felszínéről darabok törhetnek le és veszhetnek el, de ha az ember elég szerencsés ahhoz, hogy megtalálja, és újra összerakja, akkor végül erősebb lesz, mint valaha.”

#3

„Én lettem az iskolapéldája annak, hogy egy apró döntés mennyire kihathat egy egész életre. Néha, ha az embernek szerencséje van, akkor a legnagyobb nehézségből a legnagyobb áldás kerekedhet. Csak időbe telik meglátni, hogy Isten a maga titokzatos módján dolgozik.”

#4

„Lehet, hogy most elmegyek, de a szívem egyetlen darabkája sem jön velem.”

Shey Stahl: Revel

#1

„A legjobb dolgokat az életben nem tervezzük előre. Pont a kiszámíthatatlanság miatt olyan jók. Ha szerelmes vagy, akkor nincs sem magyarázat, sem észszerű érzelem. A szerelem hisz, emlékezik, és olyan pillanatokat teremt, amik egész életünkben megmaradnak. ”

#2

„Tetszik vagy sem, Revel fizikai reakciót vált ki belőlem. A gondolat, ahogy elveszi, amit akar, és talán engem is akar, vágyakozással tölt el.”

#3

„A legtöbben egy imázst árulnak. Egy márkát. Egy személyt, aki nagyon távol áll a valódi énüktől. A legtöbben az évek során elveszítik önmagukat.”