Home Hírek Nick Robinson kapta a Simon és a homo sapiens lobbi főszerepét!

Nick Robinson kapta a Simon és a homo sapiens lobbi főszerepét!

A lehető legjobb hír érkezett a Simon és a homo sapiens lobbi adaptációról! Megtalálták ugyanis a főszereplőt, aki Simont alakítja majd.

A Melissa & Joey sorozatból, és a Jurrassic Park, Az ötödik hullám filmekből ismert Nick Robinsoné lett a szerep, így csak boldogan bólogatni tudok. Nagyon hasonló kép élt bennem Simonról olvasás közben, annak pedig külön örülök, hogy egy  átlagos srác lett a főszereplő, nem pedig egy nagyon izmos hollywoodi szépfiú.

nick-robinson

A Simon és a homo sapiens lobbi egy meleg gimnazistáról szól, aki egy titokzatos sráccal levelez, akibe kezd belezúgni. A titka egy nap majdnem veszélybe kerül, ugyanis az egyik osztálytársa meglátja az e-maileket. Simon hamarosan döntéshelyzetbe kerül: tényleg eljött a coming out ideje?

A film rendezője Greg Berlanti lesz, aki többek között a The Flash és a Brothers and Sisters sorozattal már bizonyítota, hogy melegként milyen érzékenyen nyúl az LMBT témához. Alig várom már a magyar premiert.

Becky Albertalli nagyszerű regényét ide kattintva megrendelhetitek, szerintem nagyon érdemes elolvasni, csodálatos történet.

simon