Home Hírek Magyar borítót kapott az új Jennifer L. Armentrout könyv, a The Power...

Magyar borítót kapott az új Jennifer L. Armentrout könyv, a The Power – A hatalom!

A Könyvmolyképző Kiadó vezetője, Katona Ildikó tegnap megerősítette a jó hírt: még idén érkezik a Titan sorozat második kötete, a The Power – A hatalom.

Öröm az ürömben, hogy a könyvesboltokba csak januárban jut el a könyv, így aki karácsonyra szeretné beszerezni, annak a Könyvmolyképző Márkabolton kell leadnia a rendelését. Illetve, a könyv ezúttal már a Zafír Pöttyösök közé lett besorolva. Az első rész VP besorolása téves volt, ezért is van a csere.

A borító amúgy szerintem zseniális lett, én nagyon imádom! Alább megnézhetitek, akárcsak a magyar fülszöveget.

Jennifer L. Armentrout – The Power: A hatalom (Titan 2.)

Minden nagy változás küzdelemmel jár.

A Szövetségi Egyetem harctérré változott: összecsapnak a tisztavérűek, akik ismét érvénybe helyeznék a Fajrendeletet, és a félvérek, akik követelik a saját végzetük feletti uralom jogát.

A sors azonban más terveket tartogat.

Tetőfokára hág az erőszak, és elkerülhetetlennek tűnik a fajok közti háború – éppen a legrosszabbkor. Hüperiónt ugyan legyőzték, de Josie és Seth is tudja, hogy csak haladékot nyertek. Sethnek fel kell készítenie Josie-t a harcra, akinek uralnia kell új képességeit, és meg kell találniuk a többi félistent is, mielőtt a titánok rájuk bukkannának.

Az istenek azonban még náluk is nagyobb fenyegetéstől tartanak.

Egy csordányi kiéhezett titánnál csak egy fékevesztett apollüón veszélyesebb. A Josie-ban rejlő aether erősen vonzza Sethet. Mikor a vágy és a szerelem utat ad a hatalomnak, tudja, hogy Josie közelsége nemcsak a lányra, hanem mindenkire nézve veszélyes, de Josie elengedéséhez olyan önzetlenségre van szükség, ami nem Seth stílusa.

A múlt ösvénye a jövő útjává válik.

Ahogy kitör a káosz, ismerős arcok térnek vissza a múltból, és még bonyolultabbá teszik Josie és Seth eleve feszült viszonyát. A titánveszély pusztító következményekkel jár, és a hatalom sötét csábítása ismét befonja Sethet. Josie ezúttal talán nem tudja őt visszatartani.

Ha a hatalom és a szerelem harca válik a legpusztítóbb csatatérré, talán megváltás sem lehetséges.

Hatalom és szerelem harca. Éld át az izgalmait!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Jennifer L. Armentrout – The Return: Visszatérés