Home Hírek Magyarul is jön a Hollywood Dirt könyv & Ősszel debütál a film!

Magyarul is jön a Hollywood Dirt könyv & Ősszel debütál a film!

Ahogy azt már korábban írtam, film készül a Sötét hazugságok szerző Alessandra Torres Hollywood Dirt című filmjéből. A forgatások mostanság kezdődnek meg Agustában. Ebben a riportban a készítők mesélnek róla, és pár helyszínt is láthatunk.

Természetesen már a főszereplőket is megtalálták. A női hősnőt Emmy Rigby (Végtelen szerelem) alakítja, míg a szerelmét, a hollywoodi sztárt Johann Urb (Resident Evil). A film premierjére már szeptemberben sor kerül, de sajnos a mozikba nem jut el.

Jó hír viszont, hogy a film alapjául szolgáló regény itthon is megjelenik, méghozzá a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, és Miks-Rédai Viktória fordításában. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a fülszöveget is.

Alessandre Torre – Hollywood Dirt

Cole Masten. Elhagyta a szupersztár felesége, így Hollywood tökéletes férje most Hollywood legszexibb szinglijeként hódít. Kemények bulizik, és még keményebben szexel. Vigyázz Los Angeles, egy új rosszfiú érkezett a városba!

Summer Jenkins. Ez vagyok én, a kisvárosi lány, aki Georgiában, Quincyben ragadt. Egy kis étteremben csirkét főzök, blöffölök a pasikkal, akik a megtakarított pénzüket pókeren játsszák el, mellesleg engem szavaztak meg a legbarátságosabbnak a végzős évemben.

Két különböző világból származunk. Az életünk nem fonódott össze. De aztán Cole Masten elolvasott egy könyvet a kisvárosomról. Hat hónappal később egy jet landolt a poros kifutópályánkon, és Cole magával hozta fél Hollywoodot.

A kezdettől tudtam, hogy Cole bajt jelent. Nem csak a városnak, hanem számomra is.

Az ellentétek vonzzák egymást – de néha nem csak ez számít…