Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vörös Pöttyös a kulisszák mögött – Íme a Just Listen: Figyelj rám! borítótervei

A Just Listen a kedvenc Sarah Dessen regényem, anno még 2008 körül olvastam, és akkor is ugyanúgy elvarázsolt, mint pár hete a második olvasás során. Ilyen felütéssel képzelhetitek, hogy mennyire örültem, mikor kiderült, én tervezhetem meg a könyv borítóját.

Alapvetően az volt a koncepcióm, hogy átadjam a regény hangulatát a borítón, és ehhez egy kissé szomorúbb lányt kerestem. A kiadónak az alábbi nyolc tervet adtam le, ahogy látjátok, a végső borító és a terv között akad azért némi apróbb változás.

Most, hogy végignéztem a terveken nagyon örülök, hogy a borítószavazás győztesének, mert úgy érzem, az illik a legjobban a regényhez. Legalábbis, szerintem 🙂

Just Listen blogturné

  • Sarah Dessen kultikus regénye, a Figyelj rám! új borítóval jelent meg ismét, hogy egy új generáció is megismerhesse Annabel Greene időtlenül tökéletes történetét.

    Az extra állomásokkal tarkított blogturnén ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát a kiadó felajánlásából.

  • Sarah Dessen rajongó vagy? Akkor ez a játék könnyű lesz számodra! Minden állomáson találsz egy idézetet az írónő valamely regényéből. A feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott könyv címét, amiből idéztünk.

    (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

    „Ha elveszítesz valamit, akkor az örökre eltűnik. De ha csak nem találod… az azt jelenti, hogy megvan, csak nem ott, ahol hiszed.”

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 10.15. – Sorok között
    10.16. – Reading Spo
    10.18. – Kelly & Lupi olvas
    10.20. – Reading Spo extra állomás
    10.22. – Veronika’s Reader Feeder
    10.24. – Sorok Között extra állomás


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading