Home Könyvek listák Míg a halál… – Minden, amit tudnod kell Jennifer L. Armentrout új...

Míg a halál… – Minden, amit tudnod kell Jennifer L. Armentrout új regényéről!

A napokban lett előrendelhető Jennifer L. Armentrout új regénye, a Míg a halál, ami azért is áll közel hozzám, mert én tervezhettem meg a borítóját 🙂

Maga a regény is elsőosztályú, én imádtam az olvasást, ezért el is árulok el (spoilermentesen) mindent, amit tudnod kell a könyvről, hogy meghozzam a Te kedved is az olvasáshoz!

#1 – Új zsáner, régi trükkök. Bár a borítón női pszichothriller kifejezés szerepel, de az is élvezni fogja az olvasást, aki a New Adult köteteket szereti. A románc és a hősnő személyiségfejlődése ugyanis eléggé a középpontban van.

#2 – Miről szól a könyv? Tíz évvel ezelőtt Sashát elrabolta a Vőlegény néven ismert sorozatgyilkos, majdnem megölte, de a lány kiszabadult. Most Sasha visszatér a kisvárosba, a tett helyszínére, ahol újra felbukkan egy sorozatgyilkos, a lány pedig találkozik a régi szerelmével, Cole-lal.

#3 – Második esély románc a köbön! A sztori pikantériája, hogy Sasha és Cole a lány elrablása előtt jártak, tíz évig pedig Sasha minden régi ismerősét kerülte a legjobb barátnőjén és az édesanyján kívül. Cole pedig ugye felbukkan, ráadásul most már FBI ügynök, és nem csak meg akarja védeni a lányt, de az érzései sem hűltek ki. Jól sejted, csodálatos második esély románc lapul a sorok között!

#4 – A hősnő komoly traumán esett át, a személyiségfejlődése pedig csodás! A könyvben ugyanis végigélhetjük az utat, amíg Sasha végre feldolgozza a múltat, és eljut a boldogság felé vezető úton. Ez pedig egyszerűen csodálatos.

#5 – Ó, ez egy stand alone sztori! Igen, itt nincs folytatás, tökéletesen le van zárva a történet, így ha még nem olvastál az írónőtől, és nem csapnál le valamelyik sorozatára, akkor itt a lehetőség, ez a stand alone történet megmutathatja, hogy miért is szeretik annyian az írónőt.

* Elolvasnád? A kiadótól kedvezményesen beszerezheted! Katt! *