Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló: 10 Vörös Pöttyös könyv sztárírók ajánlásával

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig jobban meghozza a kedvem egy könyvhöz az, ha egy általam kedvelt író is ajánlja azt. Hiszen ha valamit szeretett Colleen Hoover, akkor olyan rossz regény nem lehet, ugye?

Alább összegyűjtöttem tíz olyan regényt, amit itthon is jól ismert írók ajánlanak elolvasásra. Jó böngészést a listához, hátha valamelyik műhöz nektek is megjön a kedvetek.

Figyelem! Pár könyvnél az író mondjuk a harmadik részt ajánlja, így az ajánló a teljes sorozatra érvényes 😉

Amie Kaufmann – Meagan Spooner – These Broken Stars – Lehullott csillagok

Fájdalmasan gyönyörű történet. A legerőteljesebb és legizgalmasabb, amit valaha olvastam.” – Marie Lu (A Legenda)

Debra Driza – Mila 2.0 Feloldozás

Az egyharmad részben szerelmes történet, kétharmad részben szuperkém-thriller MILA 2.0 számos kérdést feszeget az ember mibenlétével, a hadviseléssel és a mesterséges intelligenciával kapcsolatban. Ám ami mindvégig izgalomban tartott, az leginkább a James Bond-i feszültség és a figyelemreméltó hősnő.” – Marissa Meyer (Holdbéli krónikák)

Huntley Fitzpatrick – Életem a szomszédban

Jase és Samantha között olyan románc bontakozik ki, amire minden lány vágyik.” – Simone Elkeles (Tökéletes kémia)

Jennifer L. Armentrout – Oblivion 3. Feledés

Daemon és Katy igazi robbanókeverék… A könyv akciódús és izgalmas, lélegzetelállító és függőséget okoz.” — Jus Accardo (Denazen sorozat)

Kim Harrison: A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért

A Rachel Morgan sorozat világa pörgős, vicces, szívszorító és ijesztő. És – ami egy fantasy regény esetében a legnagyobb dicséret – rettentő valóságos.” – Diana Gabaldon (Outlander)

Mindee Arnett – Rémálom-rejtvény

Mindee Arnett újfajta mágusvilágot teremtett, hogy gyönyörködtesse és lenyűgözze az olvasót.” – Marissa Meyer (Holdbéli krónikák)

Molly McAdams – From Ashes – Főnix

Az elején hihetetlenül beindul, és később sem áll let. Csavaros fordulataival garantáltan lebilincsel és elbűvöl ez a történet – a szerelem és az elfogadás története.” – Jennifer L. Armentrout (Luxen sorozat)

Stephanie Perkins – Isla és a hepiend

Stephanie a mi generációnk Jane Austenja. Történetei felkavaróak, megnyugtatóak és lélegzetelállítóak; könyveinek lapjain igazi varázslat rejtőzik: ezt az élményt nem fogod egyhamar elfelejteni.” – Tahereh Mafi (Ne érints!)

Susan Ee – End of Days – A vég napjai

Sötét, romantikus és letehetetlen – a Penryn és a vég napjai újfajta angyalokat mutat be nekünk, olyanokat, akiket szerethetünk és akiktől félhetünk is egyszerre. Hivatalosan is odáig vagyok érte.” – Kami Garcia (Lenyűgöző teremtmények)

Tammara Webber – Sweet: Édesem

Gyönyörű! Boyce-ért sajgott a szívem, Pearl pedig aranyos, és jól fölvágták a nyelvét – mindkettejüket imádtam. Azonkívül hihetetlenül izgató az egész, főleg az autós jelenet.” – Colleen Hoover (Reménytelen)