Home Hírek Eladó éjszakák – Örömházból menekülnek az új YA fantasy hősnői

Eladó éjszakák – Örömházból menekülnek az új YA fantasy hősnői

A Westworld találkozása A szolgálólány meséjével – így írja le a Goodreads a magyarul is érkező Eladó éjszakák című új YA regényt.

A kötet itthon 2020. december 10-én várható, és elég kötelező olvasnivalónak ígérkezik. Egy biztos, a borító már önmagában elvarázsolt, szuper munkát végeztek a grafikusok. Íme a borító és a fülszöveg!

Charlotte Nicole Davis – The Good Luck Girls: Eladó éjszakák

Aster, a védelmező. Violet, a kedvenc. Tansy, a gyógyító. Mallow, a harcos. Clementine, a katalizátor. Ők a szerencselányok.

Arkattában szerencselányoknak hívják őket, ám számukra világos, hogy sorsuk minden, csak nem szerencsés. Gyerekként adták el az örömháznak és átkozott tintával jelölték meg őket. Rabul estek egy életben, melyet önszántukból sosem választottak volna. Amikor Clementine véletlenül megöli az egyik ügyfelet, a lányok belevágnak a kockázatos és veszélyes szökésbe. Kezdetét veszi az embert próbáló utazás, melynek célja a szabadság, az igazság és a bosszú – egy országban, mely egyikből sem jutatott nekik.

Arkatta a legvérszomjasabb emberi és emberfeletti erőivel üldözi őket, miközben egyetlen reményük egy szerencselányról szerencselányra szálló esti mese. Egy mese, melyben csak a kisgyermekek és a kétségbeesettek hisznek. De a túléléshez a szerencsénél jóval többre lesz szükségük.