Home Hírek Itt az első közös kép A fiúk a klubból reboot főszereplőiről

Itt az első közös kép A fiúk a klubból reboot főszereplőiről

Mint a korosztályomból sokaknak, nekem is A fiúk a klubból volt az első LMBTQ sorozatom, amit láttam. És egek, imádtam minden percét, és olyan jó volt nézni a sorozatot, és végre teljesen azonosulni a karakterekkel, olyan problémákkal, élethelyzetekkel szembesülni, amiket a legtöbb LMBTQ ember átél.

Most, 20 évvel az eredeti sorozat befejezése után készül az új verzió, méghozzá a Peacock streaming szolgáltatóra. A főszerepekben Johnny Sibilly, Jesse James Keitel, Fin Argus, Devin Way, Candace Grace és a Netflixes Special sztárja, Ryan O’Connel.

A sorozatot már forgatják is New Orleansben, a történet középpontjában pár barát áll, akiknek az életét átformálja egy tragédia.

Ahogy az első közös képből is látszik, ezúttal diverz szereposztást kapott, olyannyira, hogy például az egyik főszereplő, Jesse James Keitel nembináris neműként határozza meg önmagát, és ezzel ő az első nembináris színész, aki főszerepet játszik egy primetime sorozatban.

Már a főbb karakterekről is tudunk pár dolgot. Sidbilly, a Pose korábbi sztárja egy sikeres ügyvédet alakít, aki nem olyan stabil, mint amilyennek tűnik. O’Connell karaktere egy popkultúra-geek srác, akinek cerebáris paralízise van, és készen áll az önállóságra.

Grace karaktere egy nembináris professzor, akinek zűrös a tranzíciója egy punktól a szülőség felé. Argus egy szexi gimist játszik, akinek a magabiztossága nem tükrözi a valós életbeli tapasztalatait.

Premier dátum egyelőre nincs, de vélhetően 2022 vége előtt nem fogjuk látni a sorozatot. Addig is újra lehet nézni az eredetit!