Home Hírek Pretty Little Liars: Original Sin címmel jön az új PLL sorozat az...

Pretty Little Liars: Original Sin címmel jön az új PLL sorozat az HBO Maxra!

Alig pár évvel az eredeti Pretty Little Liars tv-sorozat után jön az új kiadás, megismerhetjük a csinos kis hazugok új generációját!

A sorozat az amerikai HBO Max streaming szolgáltatón talált otthonra, a címe Pretty Little Liars: Original Sin lesz. A kreátor ezúttal Roberto Aguirre-Sacasa, akinek többek között a Riverdale és a Sabrina sorozatokat köszönhetjük.

És visszatérnek-e a régi szereplők? Vagy a könyvek alapján dolgozzák fel újra a történetet? Nos, úgy tűnik a könyveket nem veszik elő, de a PLL világában leszünk, egy új városban. Arról nincs hír, hogy lesznek-e közös szereplők.

A történet szerint húsz évvel ezelőtt egy sor tragikus esemény rázta meg Millwood városát, napjainkban pedig egy csapat tinilányt kezd el egy ismeretlen “A” zaklatni, és úgy tűnik azokért a bűnökért kell bűnhődniük, amiket a szüleik követtek el, valamint a sajátjaikét.

A sorozatot olyan jelzőkkel illetik, mint a sötét, dühös és horrorszerű, így kétségkívül az új A keményebb módszerekkel játszik majd, mint az elődei.

És hogy örülök-e az új sorozatnak? Nehéz erre felelni. Egyrészt annyi A volt már a PLL-ben, hogy nem tudom érdekel-e egy újabb, de tekintve, hogy a Riverdale és a Sabrina készítője áll a projekt mögött már most izgatott lettem, hiszen ilyen renoméval csak sikerült valami jót tető alá hoznia. Nos, hamarosan megtudjuk!