Home Borítómustra Sz, mint szűz?!?! – Behaltam az új LOL Könyv borítóján

Sz, mint szűz?!?! – Behaltam az új LOL Könyv borítóján

A napokban derült ki, hogy május végén jön az új LOL könyv, az Sz, mint szűz – erről itt olvashattok bővebben. A kiadó pedig közzé is tette a borítót. Én pedig csak lesek, tátott szájjal, és egyszerűen nem hiszem el amit látok.

Most komolyan, csak nekem nem tetszik ez a borító?

Az eredeti képet használta a LOL csapata, de Amerikában nagyon okosan levágták a lány fejét, odavarázsoltak neki egy cuki nyakláncot, és valahogy elegánsan és hitelesen sikerült megoldaniuk. No és a magyar kiadás?

Most őszintén… anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani. Így, hogy látom a lány arcát és azt a rengeteg sminket a szemén, iszonyú nehéz elhinnem, hogy még szűz. Azt pedig pláne, hogy szűz is akar maradni – márpedig erről szól a könyv. Tudom, durva és szemét előítélet, kissé szégyellem is magam miatta (és ezt halál komolyan mondom), de tényleg, első látszatra ez a borító nagyon nincs kapcsolatban a tartalommal.

És akkor ott van oldalt a virág és a lepke, amiet mintha csak odahányvt volna valaki. Értem én, fel akarták dobni a borítót, no de erre pont így volt szükség?

Persze, a tartalom a lényeg, és a Cinder & Ellát imádtam az írónőtől, így van egy olyan erős megérzésem, hogy ez a regény is ütős. Csak ez a borító nagyon nem győzött meg engem első blikkre. És most ezzel remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a célom, egyszerűen nem bírtam magamban tartani a gondolatokat…