Home Hírek A menő sportoló véletlenül ejti teherbe a lányt az új Rubin Pöttyösben

A menő sportoló véletlenül ejti teherbe a lányt az új Rubin Pöttyösben

Elle Kennedy az az írónő, aki mindig képes rá, hogy a lehető legjobb témát találja meg. Az Off-Campus sorozat 4. részében, A célban például Tucker lesz a főszereplő, aki véletlenül teherbe ejti Sabrinát. De mi lesz ezután?

A kötet még ősszel érkezik magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget. Egy biztos, ezt olvasni kell. Ugye! 😉

Elle Kennedy – The Goal: A cél (Off-Campus 4.)

A lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.

Vágytál már a folytatásra?

Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!