Home Hírek Jön Az időutazó felesége sorozat, Theo James a fedélzeten!

Jön Az időutazó felesége sorozat, Theo James a fedélzeten!

Az HBO nemrég jelentette be, hogy tv-sorozatot készít a kultikus Az időutazó felesége című regényből. A forgatások már el is kezdődtek.

Hat részre számíthatunk, ami felett a Trónok harca rendezője, David Nutter bábáskodik, Audrey Niffenegger regényét pedig az a Steven Moffat adaptálja, akinek a Sherlockot és a Doctor Who-t is köszönhetjük.

A sorozat főszerepében Rose Leslie a Trónok harcából és Theo James A beavatottból. Mellettük fontosabb szerepben láthatjuk Desmin Borgest és Natasha Lopezt. Íme a regény története!

Amikor ​először találkoztak, Clare hatéves volt, és Henry harminc. Amikor összeházasodtak, Clare huszonkettő, és Henry még mindig harminc. Henry idő-eltolódási rendellenességgel született. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát, meztelenül, védtelenül. Sohasem tudja, mikor történik meg újra, sohasem tudja, hol köt ki legközelebb.

Az időutazó felesége a világirodalom egyik legkülönösebb szerelmi története. Clare és Henry felváltva meséli el történetüket. Rajongva szeretik egymást, megpróbálnak normális családi életet élni: biztos állás, barátok, gyerekek. Mindezt olyasmi fenyegeti, amit sem megakadályozni, sem irányítani nem képesek, történetük ettől olyan megrendítő és felejthetetlen.