Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Colleen Hoover – Confess: Vallomás

Borítóleleplezés: Colleen Hoover – Confess: Vallomás

Tavasszal debütált a Confess tv-sorozat, ami Colleen Hoover regényéből készült. A sorozatot még nem láttam, eddig a könyvre vártam, de úgy tűnik már nem kell sokáig, mert idén érkezhet is!

Nagy örömömre a kiadó a filmborítós kiadással adja ki a regényt, ami szerintem mérföldekkel szebb, mint az eredeti. (Azt ide kattintva megnézhetitek). Alább megtaláljátok a Confess – Vallomás magyar fülszövegét is.

A BORÍTÓ

FÜLSZÖVEG

Mi mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?.

Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.

A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.

A SZERZŐRŐL

A New York Times sikerlistáját meghódító Colleen Hoover többek között a Szívcsapás, a Visszavonuló, az Ez a lány, a Reménytelen, a Reményvesztett, a Helló, Hamupipőke!, az Egy nap talán, valamint a Soha, de soha szerzője. Texasban él a férjével és három fiukkal. Honlapja a colleenhoover.com címen érhető el.