Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sherlock húga is nyomoz – Jön a Netflixre az Enola Holmes és a boltokba a könyv!

Sherlock Holmes neve ismerős, ugye? No és a húgáról, Enoláról hallottatok már? 🙂 Hát, a szeptember kétségkívül róla fog szólni!

A karakter Nancy Springer bestseller könyvsorozatában kelt életre, így naná, hogy adaptáció is készült belőle. A filmet eredetileg a mozikba szánták, de a koronavírus miatt végül a Netflix mutathatja majd be.

A főszerepben Milly Bobby Brown a Strangr Things-ből, mellette pedig Henry Cavill (The Witcher), Helena Bonham Carter (Harry Potter) és Sam Clafflin (Mielőtt megismertelek) alakítják a főszerepeket.

A történet szeront Enola Holmes egy leányiskolában tanul, ahol nem túl nagy sikerrel próbálnak illemtudó hölgyet faragni belőle. Amikor az édesanyja eltűnik, Enola megszökik az intézetből, és nyomozni kezd, hogy megtalálja az édesanyját.

Enola Holmes 2020. szeptember 23-án érkezik meg a Netflixre, kaptunk is hozzá egy trailert, és érkezett egy jó hírt is: az Alexandra Kiadó gondozásában érkezik magyarul a hat részes könyvsorozat első kötete. A kiadó ígérete alapján a kötet hamarosan előrendelhetővé válik.