Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Érkezik magyarul a Caraval trilógia utolsó része – Itt a borító és a fülszöveg!

Itthon is sokan megszerettétek Stephanie Garber Caraval trilógiáját, így remek hírrel szolgálhatok: 2020. szeptember 14-én itthon is megjelenik a sorozat záró kötete a Kolibri Kiadó jóvoltából – ide kattintva elő is rendelhető.

Már meg is kaptuk a fülszöveget és a magyar borítót. Egészen gyönyörű lett ez a borító is, szerencsére az eredetit vette át ismét a kiadó.

Stephanie Garber – Finale

Egy szerelem, amelyért megéri küzdeni.
Egy álom, amelyért megéri meghalni.
Egy befejezés, amelyre megérte várni.

Két hónap telt el a legutóbbi Caraval befejezése óta. Két hónapja, hogy a Fátumok kiszabadultak egy elvarázsolt kártyapakliból, két hónapja, hogy Legend bejelentette igényét a trónra, és két hónapja, hogy Tella rájött: a fiú, akibe beleszeretett valójában nem létezik.

Amikor életek, birodalmak és szívek sorsa múlik rajta, Tellának el kell döntenie, hogy megbízik-e Legendben, vagy régi ellenségeként kezeli. Miután rábukkan egy titokra, amely fenekestül felforgatja az életét, Scarlettnek képessé kell válnia a lehetetlenre. Legendnek pedig meg kell hoznia egy döntést, amely örökre megváltoztathatja.

A Caraval véget ért, de minden idők legnagyobb játéka még csak most kezdődik. Ezúttal nincsenek nézők – csak nyertesek vagy vesztesek.