Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Budapesten forgat Jamie Dornan és Jennifer Lawrence!

Egyre több színész érkezik Budapestre, hogy itt forgassa le a legújabb filmjét, ennek pedig csak örülni lehet! 🙂 A friss hírek szerint Az éhezők viadala-sztár Jennifer Lawrence, és Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) is a magyar fővárosba érkezik, ráadásul egy-egy regény adaptációban szerepelnek. Ez így még izgibb, ugye? Íme, a részletek!

jennifer-dornan

Jamie Dornan ezúttal egy negatív karakter bőrébe bújik, ő lesz Skarlát Will legújabb Robin Hood feldolgozásban, a Robin Hood: Origins-ben. A sztori szerint Will és Robin Hood itt is összeakasztják majd a bajszukat, lévén Dornan karakterének a felesége, Marion, Robinban lesz szerelmes.

A The Hollywood Reporter friss cikkében Budapest szerepel forgatási helyszínként, de még nem tették közzé, hogy pontosan mikor érkezik Dornan hozzánk.

jamie-dornan

Jennifer Lawrence a Red Sparrow filmben alakít majd egy orosz ügynököt, aki balett-táncosból lett Putyin egyik legjobb kéme. A karakterét csábításra képezték ki, most egy CIA tisztet kell az ujja köré csavarnia, ami nem lesz túl egyszerű. Az ügynököt Joel Edgerton (Éjféli látomás) alakítja.

A film forgatásai várhatóan 2017 elején kezdődnek Budapesten, a premier pedig 2017 novemberében esedékes. Ekkorra tervezi az Agave Kiadó is, hogy kiadja Jason Matthews Red Sparrow regényét, amiből a film is készült.

Izgalmas filmnek ígérkezik mindkettő, ráadásul már maga a tény is, hogy összefuthatunk velük Budapest utcáin önmagában is csúcs-szuper!

jennifer-lawrence


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading