Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két új 365 nap filmet is készít a Netflix!

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb filmje volt a 365 nap. Több, mint 90 országban került be a top10 legnézettebb film közé, Magyarországon 2020-ban a 365 nap volt a legnézettebb film a Netflixen, és mindezt úgy, hogy nincs hozzá magyar szinkron.

Ilyen felvezetéssel gyanítom sokatoknak mondok most jó hírt: érkezik a Netflixre a 365 nap második és harmadik része – adta hírül a Deadline. Az első filmmel ellentétben ez Netflix Original lesz, tehát a Netflix is jelentősen beleszól majd az alkotásba, vélhetően ezzel akarják megelőzni, hogy annyi botrány övezze a folytatásokat, mint az első részt.

A két film ugyanúgy Blanka Lipinska könyvein fog alapulni, az írót fel is kérte a Netflix, hogy Mojca Tirs forgatókönyvíróval együtt dolgozzon az adaptáción.

Azt már tudjuk is tehát, hogy a két főszereplő, Michele Morrone és Anna-Maria Sieklucka visszatér, akárcsak Magdalena Lamparska. Nacho szerepében csatlakozik a stábhoz Simone Sussina, aki modellként és színészként lehet ismerős.

365 nap: Simone Sussina, mint Nacho

Az új részekben Massimo családi kötelékei okoznak komplikációkat a főhősöknek, miközben egy rejtélyes ember lép be Laura életébe, akinek a feltett szándéka, hogy bármi áron elnyerje a nő szívét és a bizalmát.

És mikor debütálnak az új filmek? A forgatási munkálatok a héten kezdődtek meg Lengyelországban. A két filmet egyszerre forgatják majd, akárcsak anno A fiúknak 2-3. esetében. A második 365 nap filmre így legkorábban 2022-ben lehet számítani.

Addig is jó hír a magyar olvasóknak, hogy az első 365 nap regény már megjelent magyarul. A 365 nap 2. megjelenése 2021. június 28-án esedékes, a trilógia záró kötete 2021. november 29-én várható.

Íme az első képek a 365 nap 2-3. filmek forgatásáról!

365 nap

365 nap 2.

365 nap 3.