Home Hírek Tökéletlen szentek címmel jön Maggie Stiefvater új stand alone könyve magyarul

Tökéletlen szentek címmel jön Maggie Stiefvater új stand alone könyve magyarul

Nagy Boldizsár fordításában érkezik idén a Hollófiúk-szerző Maggie Stiefvater új stand alone, tehát folytatás nélküli, önmagában élvezhető regénye, a Tökéletlen szentek. A magyar fülszöveg már el is olvasható, gyanítom sokatok kívánságlistájára repült most fel a regény! 🙂

Maggie Stiefvater – All the Crooked Saints – Tökéletlen szentek

*Mindannyiunk leghőbb vágy ez: egy csoda.

Amitől pedig a legjobban félünk: hogy mit kell feláldoznunk ahhoz, hogy megkapjuk.

Aki a coloradói Bicho Raróba látogat, nagy eséllyel találkozik néhány komor szenttel, titokzatoskodó szerelmessel, álmodozó tudóssal, csodamániás bagollyal, elhidegült szerelmespárral, egy-két árva gyerekkel meg egy végtelen sivatagi égbolttal, aminek a csillagai éberen figyelnek.

Ennek a helynek a főszereplői a Soria család tagjai, akik szokatlan csodákra képesek. A család főszereplői pedig három tizenéves unokatestvér, akik arra készülnek, hogy megváltoztassák a jövőt: Beatriz, az érzelmek nélküli lány, aki csak arra vágyik, hogy szabadon vizsgálhassa a gondolatait; Daniel, Bicho Raro Szentje, aki mindenkin készséggel segít, épp csak magán nem; és Joaquin, aki éjszakánként egy kalóz rádióállomást vezet Diablo Diablo néven.

Mindannyian csodát keresnek. De Bicho Raro csodái csalókák: sosem olyanok, mint amilyennek tűnnek.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)