Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Dream Válogatás a koronavírus kapcsán nyilatkozott a megjelenéseiről

A koronavírus sajnos a kiadókra is nagyon negatív hatással van, erről nyilatkozott most a Dream Válogatás könyveket is elhozó Maxim Kiadó. A nyilatkozatból kiderült, hogy tavasszal csak 6 könyvük fog megjelenni, legközelebb pedig csak ősszel – karácsonyra várhatóak újdonságok. Alább elolvashatjátok a kiadó közleményét a megjelenő címekkel egyetemben.

Ez a Dream Válogatás kötet március elején már megjelent

Sziasztok!

Bizonyára látjátok, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet nagy hatást gyakorol nemcsak a mindennapi életünkre, de a gazdaság működésére is. Mivel az iskolák áttértek az online oktatásra, és a könyvesboltok forgalma is jelentősen csökkent, kiadónknak is át kellett gondolnia az üzletpolitikáját és újraütemezni az idén kiadni kívánt regények és segédkönyvek ütemtervét.

Nehéz döntést kellett most meghoznunk, mivel sokan, sokat dolgoztunk azon, hogy tavasszal sok folytatást és letehetetlen új regényeket tudjunk elhozni nektek. Azonban a helyzet azt kívánja, hogy a hosszú távú működés érdekében egyes könyveink kiadását elhalasszuk, ezért 6 regényen kívül a többi tervezett könyv várhatóan ősszel kerül majd megjelenésre, az őszi/téli könyvek pedig átcsúsznak a tavaszi időszakra.

Időközben számos akciót és kedvező ajánlatot igyekszünk biztosítani nektek, hogy ne maradjatok olvasnivaló nélkül! Ezúton is köszönünk minden rendelést, amivel hozzájárultok kiadónk fennmaradásához és ahhoz, hogy további új,
szívhez szóló történeteket hozzunk el nektek!

Megértéseteket köszönjük!
Vigyázzatok magatokra!

A most tavasszal kiadásra kerülő könyvek listája:

Adam Makos: Lándzsahegy

Adam Gidwitz: Unikornismentő csapat 2

Sue Bentley: Varázslatos nyuszi

Sue Bentley: Varázslatos kiskutya

Julie Murphy: Puddin’

Roger McNamee: Zuckolva

+ Jason Rothenberg: The Kingdom


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading