Home Hírek Éljen! A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok után jön a harmadik...

Éljen! A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok után jön a harmadik John Green könyvadaptáció!

A héten jött a szenzációs hír: film készül John Green új regényéből. A Turtles All the Way Down idén jelent meg Amerikában, és jelenleg több, mint 43 ezer értékeléssel bír goodreadsen, és 4.19-es csillagozási rátával (a maximális öt csillagból).

A filmet az a stúdió készíti, ami a Papírvárosokat és a Csillagainkban a hibát is a vászonra álmodta, de ők felelősek a The Hate U Give és a Love, Simon produkciókért is.

A könyv jövő év elején jelenik meg itthon a Gabo Kiadó gondozásában. Íme, a történet a kiadó leírásából.

A sztori, amit egy indianapolisi tinédzser, Aza Holmes mesél el, először mintha egy rejtély megoldásáról szólna. Aza és barátnője, Daisy arra vállalkozik, hogy felkutassa a híres milliomost, Russel Pickettet, aki nyom nélkül eltűnt. A megtalálójára viszont százezer dolláros jutalom vár, ami nagyon is megmozgatja a lányok fantáziáját. A nyomozás elején ráadásul Aza vonzódni kezd Russel fiához, Davidhez, aki, annak ellenére, hogy mennyire kiváltságos életet él (amibe saját moziterem is beletartozik), neki is vannak gondjai. Még mindig gyászolja kilenc éve elhunyt édesanyját, közben pedig fel kell dolgoznia apja eltűnését is, ráadásul ha tényleg meghalt, akkor elveszíti legkedvesebb tulajdonát, egy tuatarát.