Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A profnak, szeretettel: Új tanár-diák románc a Rubin Pöttyösök között!

Folytatódik Linda Kage Tiltott férfiak sorozata, ahol minden részben más főszereplőpáros boldogságáért szurkolhatunk.

A második kötet egy újabb tabutémát mutat be, ezúttal egy fiatal tanárnő szeret bele az egyik srác tanítványába… Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg! A kötet hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Linda Kage – To Professor, with Love – A profnak, szeretettel (Tiltott férfiak 2.)

Az egyetemen istenként tisztelnek, pedig hétszáz mérföldre innen, a szülővárosomban még mindig a semmit sem érő lakókocsis kölyök vagyok, a város szajhájának fia, és három fiatalabb testvér bátyja, akik számítanak rá, hogy nem szúrom el, és sikerül őket kiszabadítanom abból a mocsokból, amiben felnőttek. Ez a két szerep sosem keveredett össze, amíg valakinek meg nem mutattam az igazi énemet. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolatom lehet valakivel, hogy többre vágyom majd egyetlen éjszakánál. De lehet, hogy ő az igazi.

Az egyetlen gond, hogy ő Dr. Kavanagh az irodalom professzorom.

Ha viszonyom lesz a tanárommal, és rajtakapnak, búcsút mondhatok a saját és a családom jövőjének, és persze Dr. Kavanagh is a sajátjának. Mégis néha a szerelemért megéri mindent kockára tenni. Vagy legalábbis rohadtul remélem, hogy így van, mert mindennek én sem tudok ellenállni.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)