Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Stephenie Meyer tévésorozatot kreált egy regényből

Már itthon is megjelent Daniel O’Malley sikerkönyve, A bástya, méghozzá a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Már régóta szó van arról, hogy sorozat készüljön a könyvből, most pedig megszületett a nagy bejelentés.

Az Outlandert is sugárzó Starzz csatorna örömmel közölte, hogy jövőre, azaz 2018-ban debütál majd náluk A bástya sorozat, aminek az alapanyagát kiválónak tartják, és alig várják, hogy bevezessenek a televíziózásba egy újabb erős női hősnőt. A sorozat kreátorai között pedig ott találjuk az Alkonyat szerzőjét, Stephenie Meyert is!

Bízzunk benne, hogy a sorozat sikeres lesz, mert lássuk be, sosem árt, ha erős női karaktereket is mutatnak egy-egy sorozatban. Meyer executive producerként működik közre, de az írásból is kivette a részét. Alább megnézhetitek az eredeti regény fülszövegét és borítóját, ebből sok minden kiderül a történetről is.

Daniel O’Malley – Bástya

Myfanwy Thomas egy londoni parkban ébred – halottak veszik körül.

Az emlékei eltűntek, így kénytelen a korábbi énje által hátrahagyott információkra támaszkodni, hogy túléljen. Hamarosan rájön, hogy ő egy Bástya, magas beosztású kém egy titkos ügynökségnél, ami a természetfeletti fenyegetésekkel szemben védi a világot. A szervezetbe azonban tégla épül be, aki meg akarja ölni őt.

Küzd, hogy ezt elkerülje, és közben felfedez egy embert, akinek négy teste van, egy hölgyet, aki be tud lépni az álmaiba, gyermekeket, akik halálosan veszélyes harcosokká változnak, és egy rémisztően nagy méretű összeesküvést.

Izgalmas és humoros. A Bástya egy iszonyúan eredeti első regény olyan olvasóknak, akik szeretik a fantáziadús kémtörténeteket.