Home Hírek Something Like Summer – Film készült egy nagyon cuki LMBT regényből

Something Like Summer – Film készült egy nagyon cuki LMBT regényből

Először is, nagy pacsi és hálás köszönet jár Deszynek, amiért felhívta a figyelmem erre a szuper történetre, magamtól nem találtam volna rá. A Something Like Summer egy cuki, felkavaró és végtelenül szerethető LMBT történetnek tűnik, amit egyszerűen látni és olvasni kell.

Jay Bell regénye Texasban játszódik. A főhős, Benjamin az egyetlen a gimiben, aki nyíltan vállalja, hogy meleg, és kész szembenézni mindenkivel, aki emiatt támadná őt. Ám a szerelem őt sem kerüli el: belezúg a mélyen vallásos családba született Timbe, aki nemrég költözött a városba. A srácok között ki is alakul egy csodás diákszerelem. Tim viszont retteg a lebukástól, így szakít Benjaminnal.

Az időugrás után pár évvel vesszük fel újra a fonalat. A főhőseink már rég a felnőtt életüket élik, Ben pedig együtt jár egy csodás sráccal, Jace-szel, aki mellett igazán boldog. Ám amikor hazatér egy látogatásra, felkeresi őt Tim, és közli vele, képtelen nélküle élni…

A film legismertebb szereplője kétségkívül a főhős legjobb barátját alakító Ajiona Alexus, aki a 13 okom volt-ban játszotta Sherit. A srácokat Grant Davis, Ben Baur és Davi Santos alakítja.

Sajnos arról nincs hír, hogy itthon is bemutatnák a Something Like Summer-t, jelenleg ugyanis fesztiválokon vesz részt a film több-kevesebb sikerrel. Azért én bízom benne, hogy mielőbb megnézhetjük mi is az alkotást, és persze a regényt is szuper lenne elolvasni. Ajánlom viszont a trailer megnézését, szerintem simán meghozza az ember kedvét a produktumhoz.