Home Hírek Elpasszolta a Disney a Love, Simon tv-sorozatot mert nem elég "családbarát" számukra

Elpasszolta a Disney a Love, Simon tv-sorozatot mert nem elég "családbarát" számukra

Jó ideje tudjuk, hogy érkezik a Love, Simon által inspirált tv-sorozat, a Love, Victor, ami ugyanúgy a Creekwood gimiben játszózdik majd. A főhőse egy latin származású srác, Victor, aki rádöbben, hogy meleg, és Simon karaktere segít neki átvészelni. Nick Robinson executive producere a sorozatnak és narrátor lesz majd, Simon így fog feltűnni.

A sorozatot a Disney+ streaming szolgáltatóra tervezték, de végül a döntéshozók úgy látták, hogy nem elég “családbarát” számukra a sorozat hangvétele ahhoz, hogy a Disney+-ra kerülhessen.

A hivatalos közlemény szerint az volt a gondjuk, hogy felmerül a sorozatban a drog-kérdés, illetve Victor szülei kapcsán a válás, és ezek miatt kínosan érezheti magát a család, ha együtt nézik a sorozatot. (És akkor próbáljak nem arra gondolni, hogy egy meleg főhős lehet a gond. Bevallom, nem túl egyszerű.)

Az első évad tíz része viszont már elkészült, de szerencsére nem marad a dobozban. A HULU streaming szolgáltató mutatja be idén júniusban. Ezzel a döntéssel pedig tulajdonképpen jól is jártunk, mert a HULU saját gyártású sorozatait, mint az Alaska nyomában és A szolgálólány meséje az HBO GO el szokta hozni Magyarországra, így itt is reménykedhetünk.

További jó hír, hogy a HULU nagyon elégedett a Love, Victorral, ezért kiadták az utasítást, hogy álljon fel az írószoba a második évad kapcsán, és ha ott elég jó szkriptek, forgatókönyvek születnek, akkor könnyedén zöld utat kaphat a második évad is.