Home Hírek Magyar szinkronos tv-premiert kap a Shadowhunters!

Magyar szinkronos tv-premiert kap a Shadowhunters!

Bár a magyar Netflixen magyar felirattal már elérhető a három évadot megélt Shadowhunters, jövőre már magyar szinkronnal is élvezhető lesz a sorozat.

Az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi 1. évada január 22-étől szerdánként 23:00-kor lesz adásban a Viasat6 képernyőjén írja a Mentrum.hu

A sorozat első évada nem volt a legerősebb, de a második szezontól új főnökök érkeztek, nagyobb átalakítások mentek végbe, és onnantól a sorozat is egyre jobb és erősebb lett. Én nagyon megszerettem, szeretettel ajánlom nektek is, de ne felejtsétek, elég sok az eltérés a könyvektől.

Ha valaki nem tudná miről szól a Shadowhunters, íme a történet leírása a tv-csatornától:

Clary Fray tizennyolcadik születésnapján édesanyját, Jocelynt elrabolják. Hamarosan Clary rájön, hogy édesanyja egy természetfeletti csoport, az árnyékvadászok tagja. Ők egy félig angyal, félig ember fajba tartoznak, akik azt a feladatot kapták, hogy védjék meg az Alvilágot (tündérek, vérfarkasok, vámpírok és boszorkánymesterek) a démonoktól. Clary egy Jace nevű másik árnyékvadásztól tudja meg, hogy ő is ehhez a fajhoz tartozik. Később Jace az, aki bemutatja Claryt két fogadott testvérének, Alecnak és Isabelle-nek. Clary meghallja, amint édesanyja barátja, Luke azt állítja, hogy őt egyáltalán nem érdekli sem a lány, sem az édesanyja. Clary válaszúthoz érkezik: nem tudja, hogy kiben bízhat – vajon barátjában, Simonban vagy az árnyékvadászokban – annak érdekében, hogy meg tudja menteni Jocelynt Valentine-tól, egy veszélyes és gonosz árnyékvadásztól.