Home Hírek Jön az új Twilight film?

Jön az új Twilight film?

Úton a következő Twilight film? Nem lenne meglepő, hiszen a Lionsgate stúdió legsikeresebb filmes franchise-áról van szó, csak az utolsó rész 829 millió dollárt termelt világszerte. A stúdió guruja, Patrick Wachsberger így nyilatkozott minderről a ScreenDaily-nek.

twilight4

“Adott a lehetőség. Stephenien múlik. Ha el akar mesélni egy történetet, ami kapcsolódik a karakterekhez, ott állunk mögötte!”

Sok kérdést felvet bennem mindez. Egyrészt, akarjam-e, hogy Meyer új történetekkel rukkoljon elő a Twilight világából? Hiszen olyan szépen le lett zárva a könyvsorozat.

Aminek speciel örülnék, ha Bellát és Edwardot békén hagynánk, és más karakterekre koncentrálnánk, hiszen az ő szerelmükből és az érzelmeikből négy film éppen elég volt.

(L-R) ASHLEY GREENE and JACKSON RATHBONE star in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 2 Ph: Andrew Cooper, SMPSP © 2011 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.

Annyi izgalmas szereplő volt a könyvekben, a legtöbbnek a múltját gyönyörűen be is mutatta írásban Meyer, de mindez nem kapott lehetőséget a vásznon. Alice diliházas háttértörténete, vagy Jasper vámpíros-polgárháborús szála simán megérne egy filmet, ahogy Jane és a Volturi is. Ezekkel azért bőven lehetne valamit kezdeni, kérdés, hogy akarjuk-e. Részemről nyitott vagyok.

Ne feledjük, Wachsberger nyilatkozatát nem szabad készpénznek venni, és hát, eleve Meyeren áll a dolog, és mivel ő most már a krimik felé nyargalt, kétlem, hogy bármi is lenne egy új film ötletéből. De azért agyalni, és álmodozni lehet, nem igaz?