Home Hírek Tina Fey bejelentette, egy újabb Bajos csajok film forgatókönyvén dolgozik!

Tina Fey bejelentette, egy újabb Bajos csajok film forgatókönyvén dolgozik!

A Bajos csajok elég csodálatos életutat járt be. A mindössze 17 millió dollárból készülő film csak Amerikában 86 millió dollárt kaszált, és igazi kultikussá nőtte ki magát az elmúlt tizenhat évben.

A film alapján készült egy regény, amit Micol Ostow írt, 2011-ben kaptunk DVD-filmként egy Mean Girls filmet továbbá sikeres Broadway darabot is ihletett a sztori, az eredeti kreátor, Tina Fey pedig szuper hírt adott közzé: a plasztikok visszatérnek! Tina Fey így nyilatkozott:

“Nagyon izgatott vagyok, hogy visszahozhatjuk a Bajos csajokat a mozivásznakra! Kitörő öröm látni, hogy a film és a musical milyen sokat jelent a közönségnek. Az elmúlt 16 évemet ezekkel a karakterekkel töltöttem. Ők az én Marvel univerzumom, imádom őket”

Tehát, amit eddig tudunk: az új film a broadway darabból készül majd, utóbbit ugye a film ihlette, így eléggé körbeér a dolog. Tina Fey dolgozik a forgatókönyvön, és egyelőre ennyi. Nem tudni mikor mutatják be, kik térhetnek vissza az eredeti szereposztásból és így tovább.

Én viszont már így is tökre izgatott vagyok, a Bajos csajok az egyik ultimate kedvencem, jó lesz viszont látni a történetet a képernyőn, pláne mert 16 év alatt nagyot fordult a világ, a közösségi média világában pedig még nehezebb dolga lesz a hősnőnek…