Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Arcátlan: Új romantikus könyvadaptáció a Netflixen

A Netflix egy újabb romantikus regény adaptációját hozza el nekünk, a premier 2022. január 13-án esedékes.

A film alapjául szolgáló Nora Roberts kötet, a Tünékeny szerelem itthon is megjelent. Az adaptáció főszerepében a Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano, a Merész csajokból ismert Sam Page, továbbá Barry W. Levy, Colleen Wheeler, Lossen Chambers, és Matthew Finlan. Alább a könyv fülszövege:

Egy szupersztár krimi írónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikáló-körútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét… most pedig véget akar vetni neki.

Grace McCabe döbbenten látja, hogy nővére, Kathleen egy lepusztult washingtoni negyedben él, és csúnya válása után telefonszex-operátorként egészíti ki jövedelmét. De ha a cége, a Fantasy Inc. teljes névtelenséget biztosít alkalmazottainak, akkor milyen veszélyeket rejthet ez a munka? Grace hamarosan megtudja a választ, amikor egy este hazaérve olyan rettenetes látvány fogadja, ami akár az egyik saját regényében is szerepelhetett volna.

Az írónő nem fogadja meg a hidegfejű nyomozó, Ed Jackson tanácsát, és vakmerően csapdát állít, hogy előcsalogassa a gyilkost rejtekhelyéről. De mi védheti meg egy őrült zsenitől, akinek senki és semmi nem állíthatja meg gyilkolási vágyát?