Home Hírek Újabb Rubin Pöttyös könyvből készít filmet a Passionflix!

Újabb Rubin Pöttyös könyvből készít filmet a Passionflix!

Újabb Rubin Pöttyösből készül film! A hírt Angelika blogja közölte a Passionflix nyomán.

A kiválasztott Kristen Proby Tarts velem című romantikus története lett, ami bár egy sorozat első része, de stand alone történetként is értelmezhető, mert a folytatásban másik a főhősök.

Premier dátum és egyéb infók egyelőre nincsenek, a Passionflix még csak magát a hírt jelentette be, hogy elkészül a film. Addig is érdemes lehet elolvasni a könyvet.

Az író így kommentálta a hírt: “Alig várom, hogy Luke, Natalie és a Montgomery-banda életre keljen a képernyőiteken. Tudom, mondtam már korábban, de nem mondhatom el elégszer: nem is számítottam rá, hogy ez az álmom valóra válhat.” – és még köszönetet is mondott az olvasóknak, miszerint nekünk köszönhető, hogy a Passionflix lehetőséget látott az adaptációban.

Kristen Proby – Come Away With Me: Tarts velem

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. De egyébként miből gondolja, hogy a lány őt akarta lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.

Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a rá szegezett újabb fényképezőgép látványa miatt azonnal nekiesik a lencse mögötti szépségnek. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.

Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?