Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Érkezik magyarul Rainbow Rowell LMBTQ regénye, a Carry On!

Egy ideje már tudni lehetett, hogy a Fumax kiadó karolja fel Rainbow Rowellt, akitől az Eleanor és Park, illetve a Fangirl nálam is nagy kedvenc lett.

A Fumax kiadó bejelentése szerint több újdonság is várható Rowelltől. Egyrészt érkezik a Fangirl manga-változata, mind a négy kötet, és jön az író LMBTQ-sorozata, a Carry On is, amiben két férfi varázsló szeret egymásba. További részletekért íme a Fumax bejelentése:

Nemrég belengettük nektek, hogy egy új szerző debütál nálunk – a pletykák igazak, Rainbow Rowelltől jelenik meg kapásból két kiadvány is, amelyek ráadásul szorosan összefüggnek.

Az egyik a szerző magyarul is nagy sikert aratott regényének manga változatának első kötete (a többi is meg fog jelenni, összesen négy részből áll majd a sorozat), ez a gyönyörű képi világú, feldolgozásként is elsőrangú Fangirl, a másik pedig a szerző még nagyobb sikerű, #1 New York Times-bestseller regénye, a Carry On című YA, amit jó eséllyel 18-as karikával kell majd kiadnunk (és amit a Goodreadsen 250.000-nél is többen értékeltek, kiemelkedően magas, 4.2-es értékelési átlaggal!).

És hogyan függ össze a kettő? A Fangirl főszereplője egy fanfic író lány, akinek a történetben szereplő sztorija a Carry On maga (és annak a folytatásai). Őszre tervezzük a megjelentetésüket, de mivel nagyon sok bizonytalansági tényező van azért, így 100%-ra nem tudjuk még ígérni.