Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kristen Stewart alakítja majd Diana hercegnőt a Spencer című filmben!

Diana hercegnő még mindig a szívünkben él, éppen ezért nem is meglepő, hogy hamarosan újra film készül a tragikusan elhunyt hercegnőről.

A Spencer munkálatai 2021 elején kezdődnek el, még sok színészt nem castingoltak, de azt már most tudjuk, hogy Diana hercegnőt a Twilight egykori sztárja, Kristen Stewart alakítja majd.

A film készítője ódákat zengett Kristenről, szerinte bámulatosan tehetséges és változatosak voltak a korábbi munkái. Ahogy mondja, Kristen egyszerre tud nagyon titokzatos és törékeny lenni, és úgy érzik, pont ilyen Diana hercegnőre van szükségük.

A Spencer nem fogja bemutatni a hercegnő halálát, inkább arra az időszakra fog koncentrálni, amikor a házasságkötése előtt Diana majdnem felbontotta a királyi paktumot és ki akart hátrálni az esküvőtől. (Akkoriban már erősen sejtette, hogy Charles a mostani feleségével, Camillával csalja őt)

Illetve jelen lesz majd a történetben Diana kapcsolata a tőle egyre jobban távolodó férjével, a komplikált viszonya a királyi családdal és az elköteleződés, amit fiai, William és Harry herceg iránt érzett.

Mondanom sem kell, alig várom a filmet, Kristen pedig szerintem is tökéletes választás lett a szerepre.