Home Hírek A katona a parancsnoka lányába zúg bele az új Rubin Pöttyösben

A katona a parancsnoka lányába zúg bele az új Rubin Pöttyösben

Olvasói kérdésre ma a Könyvmolyképző Kiadó elárulta, hogy érkezni fog Rebecca Yarros Tiéd vagyok című sorozatának a második része. Íme a válasz:

Már szerződtünk a második kötetre, így biztosan érkezni fog magyarul, megjelenési dátumot viszont nem tudunk még sajnos ígérni.

A széria az Off Campushoz vagy a Stage Dive-hez hasonlóan lezárt végű részekből áll, és mindegyik kötetnek más a főszereplője. Az Eyes Turned Skyward főhőse az első részből ismert Josh legjobb barátja. Íme a fülszöveg hevenyészett magyar fordítása tőlem.

Rebecca Yarros – Eyes Turned Skyward

Húga halála óta a húsz éves Paisley Donovant úgy kezelik a szülei, mintha porcelánból lenne, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy végrehajtsa a bakancslistáját. Egy pontjába majdnem belehal, amikor Jagger Bateman kihúzza őt az óceánból, és nem csak levegőt lélegez a tüdejébe, hanem lángra is lobbantja a lelkét.

Jagger az ország legkeményebb repülő iskolájába jár. Elképesztően dögös, tántoríthatatlan, tökéletes egy olyan lány számára, aki teljes életet akar élni. Kivéve, hogy Paisley nem más, mint Jagger parancsnok lánya, mellesleg Jagger legnagyobb riválisának a barátnője.

Most Paisley-nek döntenie kell, hogy mennyit hajlandó kockáztatni a srácért, akitől egyre hevesebben dobog a szíve.