Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 10 kedvcsináló idézet a szívszorítóan tökéletes Autoboyography című Vörös Pöttyösből!

Az idei olvasmányaim közül az Autoboyography – Egy fiús könyv volt az egyik legnagyobb kedvencem. Hoztam is nektek tíz szívszorítóan tökéletes idézetet, hátha megjön a kedvetek a regényhez. Az értékelésemet pedig ide kattintva olvashatjátok el 🙂

#1

„Anya néha otthagy a párnámon egy-egy papírfecnire írt idézetet, és erre általában akkor jövök rá, mikor az ágyban fekve valami szúrni kezdi az arcomat.
HA NEM LENNÉL, TELJESEN MÁSMILYEN LENNE A VILÁG!
A BÁTORSÁG AZT JELENTI, HOGY MINDEN NAP ÖNMAGAD VAGY, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A VILÁG AZT MONDJA, LÉGY MÁSMILYEN.
A SZERELEM NEM ISMER HATÁROKAT.
A NORMÁLIS EGY FOKOZATOT JELENT A MOSÓGÉPEN – SEMMI MÁST!”

#2

„Amióta az eszemet tudom, a szüleim arra bátorítottak bennünket, hogy vállaljuk magunkat. Mikor elbizonytalanodtam a saját szexualitásommal kapcsolatban, azt mondták, nekik mindegy, hová rakom a farkam, akkor is ugyanúgy fognak szeretni.”

#3

„Sebastian tudja, hogy vonzódom hozzá: egészen biztos, hogy észrevette. Ha a közelemben van, a tekintetem mohón fedezi fel az arcvonásait, a nyakát, a mellkasát és a farmerjét. Látta vajon, mit írtam? Vajon rájött, hogy ő az, akiből az ihletet merítem? Ha igen, akkor miért jön nekem a Szentlélekkel?
Talán szórakozik velem?
Autumn elkapja a pillantásom és azt tátogja, hogy „mi van?”, merthogy, gondolom, úgy nézek ki, mint aki egy nagyon nehéz matekfeladványt próbál megoldani. Megrázom a fejem, aztán elhúzom a tenyerem a lapról, hogy jól látszódjon, mit írtam.
Eszembe jut valami, egy elég gyenge lábakon álló ötlet, ami mintha az Autumn-mal töltött kínos estében gyökerezne.
A queer srác és a mormon fiú története.”

#4

„– Sebastian?
– Igen?
A tekintetünk egymásba fonódik, és el sem hiszem, hogy kimondom az alábbi szavakat.
– Biztos vagyok benne, hogy szeretnék még lógni veled.
Az arca egészen kipirul. Vajon ő is úgy értelmezi ezt, ahogy én? És miről is beszélek tulajdonképpen? Tudja, hogy bejönnek nekem a fiúk, és azt is tudnia kell, hogy nem csak a könyvről akarok vele beszélgetni. Sebastian az arcom fürkészi, a homlokomról a számra, az államra, a szememre, majd ismét a számra siklik a tekintete.”

#5

„– Jézusom, hát nem értitek? Egy projekten dolgozunk.
Az asztal körül mindenki jóllakottan és szkeptikusan hallgat.
– És tudja rólad? – Anya nem tudja visszafogni magát.
– Arról, hogyan változom át esténként trollá? – A fejemet ingatom. – Azt hiszem, nem.
– Tanner! – mondja gyengéden. – Tudod, hogy értem.
Tudom. Sajnos.
– Lécci, nyugodjatok meg! Ez nem olyan, mintha bojtos farkam lenne.
– Édesem! – folytatja anya rémülten. – Teljesen félreérted…
A telefon megrezzen apa előtt. Felveszi.
– Megint Sebastian írt.
Kinyújtom felé a karom.
– Ideadod, lécci?
A homlokát ráncolja, miközben átadja.

Jövő héten nem leszek órán. 🙁
Csak azt akartam, hogy tudd.

A mellkasom mintha meghasadna és egy hosszú törésvonal futna végig repedezve rajtam, a résen pedig besütne a forró, forró nap, mert Sebastian merő figyelmességből írt nekem.”

#6

„Ez zseniális.
– Sebastian Brother. Ez azt jelenti, hogy téged Brother testvérnek hívnak.
Lelkesen vigyorog.
– Egész életemben azt vártam, hogy valaki elsüsse végre ezt a poént. Az egyházban túl kedvesek, és nem merik ezt felhozni.
Habozok, nem tudok olvasni a tekintetében.
– Te most szórakozol velem.
– Igen. – A mosolya, ha lehetséges, még szélesebbre húzódik, és mikor boldogan, önfeledten felnevet, úgy érzem, megnyílik a mellkasom.”

#7

„Hevesen és gyorsan kapkodja a levegőt. Az arca már lángoló rózsaszín.
– És mindig… a fiúkat szeretted?
– Mindig is bejöttek a fiúk meg a lányok is – válaszolom. – Biszexuális vagyok. A másik embert szeretem, nem a testrészeket, azt hiszem.
Sebastian bólint, és aztán meg sem áll. Csak bólogat, bólogat, bólogat, és a térdére tett kezét bámulja.
– És akkor miért nem vagy együtt egy lánnyal? – teszi fel a kérdést csöndesen. – Ha hozzájuk is vonzódsz? Nem lenne minden sokkal egyszerűbb?
– Az ilyesmit nem választja az ember.”

#8

„Felé fordulok, és minden olyan gyorsan történik. Az egyik pillanatban még az arcom nézi, a következőben pedig szája a számhoz ér, meleg, puha és annyira finom. Édes istenem! Nem tudom visszafogni magam, halkan felnyögök. Ő is felnyög, majd felnevetünk, elhúzódik tőlem, és olyan szélesen mosolyog, amilyet a világ még nem látott, majd ismét felém hajol, és megcsókol, most mélyebben, hevesebben, kezét a tarkómra simítja.
Kinyitja a száját, és érzem, hogyan mozdul meg az óvatos, félénk nyelve.
Becsukott szemem mögött fény villan, de olyan erővel, hogy szinte hallom. Az agyam elolvadt, vagy a világ ért véget, nem tudom, de az is lehet, hogy csak egy meteor csapódott belénk, és ez már maga az elragadtatás, csak még kaptam egy utolsó, tökéletes pillanatot, mielőtt a purgatóriumba küldenének.”

#9

„Éreztem a száját a számon, a nyelvét és a nevetését, ami megremegtette a levegőt kettőnk között. Perceken át csak csókolóztunk és csókolóztunk. Többféle csók is volt. Heves és mocskos, lágy és mély, amiről a szex jutott eszembe, meg hosszú délutánok, amiket egy hálószobában tölthetnénk, biztos rejtekben. Beleharapott az ajkamba, én meg az övébe, majd olyan kéjes hangot adott ki, ami egész hétvégén visszhangzott a fejemben, a kavargó gondolataim háttérzenéjeként. Annyira… kibaszottul jó volt! Úgy értem, korábban is csókolóztam már, de ehhez képest azok nem is voltak igazi csókok. Talán hülyén hangzik, de mintha a testem minden egyes sejtje részt vett volna benne. Ettől az élménytől minden, amit korábban tettem, lényegtelennek tűnik, alig tudom felidézni őket. Addig csókolóztunk, míg a hideg be nem kúszott a ruhánk alá.”

#10

„– Mindent tudni akarok rólad – szólal meg ismét, zihál a vágytól közben, az állam csókolgatja és a borostás nyakamat.
– Mindent elmondok neked.
– Ugye a fiúm vagy most már? – kérdi, és mielőtt válaszolhatnék, fogai közé veszi az alsó ajkam, és nevet önmagán, mintha nem ez lenne a leggyönyörűbb, legfontosabb kérdés, amit valaha feltettek nekem.
– Ööö, igen.
A fiúja. Igen.”

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

AUTOBOYOGRAPHY – BLOGTURNÉ

 • Már megjelent Christina Lauren gyönyörű kötete, az Autoboyography, amiben két srác szerelmének az elképesztően szép történetéről olvashatunk. A kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek.

 • A történetben nagy szerepet zajlik az írás, hiszen Tanner egy írós szemináriumon vesz részt a gimiben, ahol az oktatója a tavaly végzett Sebastian, aki már kapott egy könyvszerződést – tizennyolc évesen!

  A könyv is bizonyítja, a tehetség kortalan, így olyan írók debütáló regényeinek a fülszövegeiből találtok részleteket, akik nagyon fiatalon publikáltak először. A feladatotok, hogy felismerjétek az írót, és beírjátok az író nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes megfejtők között a könyv 3 példányát sorsoljuk ki.

  Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

  Bogi igazi csapásként éli meg, amikor az egész nyarat édesapja lepukkant, balatonfüredi kempingjében kell eltöltenie. Ezért az eddigi nyarakból leszűrt tanulságok alapján összeír egy listát azokról a dolgokról, amiket mindenképpen el akar kerülni. Míg eleinte a legnagyobb problémája, hogy duci testét nem akarja bikiniben közszemlére tenni, később kiderül, hogy vannak az előnytelen fürdőruhánál és a lángostilalomnál komolyabb problémák is. És kezdetét veszi a nagy „Mentsük meg a kempinget!”-hadművelet…

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 12.07. – Sorok Között értékelés
  12.08. – Csak olvass!
  12.10. – Veronika’s Reader Feeder
  12.12. – Booktastic Boglinc
  12.14. – Deszy Könyvajánlója
  12.16. – Hagyjatok! Olvasok! blog
  12.18. – Angelika blogja
  12.20. – Sorok Között extra állomás