Home Könyvek listák 5 dolog, amit tudnom kell a Gilded Cage – Aranykalitka lezárása után!

5 dolog, amit tudnom kell a Gilded Cage – Aranykalitka lezárása után!

Bár a molyon csak 74%-on áll a Gilded Cage – Aranykalitka regény, én bátran ajánlom elolvasásra, mert nagyon szerettem. A vége pedig annyira megrázott (jó értelemben), hogy jó pár dologra kíváncsi vagyok.

Spoilerekkel tarkítva folytatom!

#1 – Leah még él? Mert a Prológus végén a kis Libby anyját meglőtték, mondták, meg fog halni, de Gavar érzett iránta valamit, nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy él a lány. És ha él, vajon ez jelent-e majd valamit a folytatásra?

#2 – Jenner visszakaphatja az erejét? A történetből azt vettem ki, hogy valami módon Silyen ellopta Jenner erejét, és ezért él képességek nélkül a középső testvér. De vajon vissza tudja neki adni Silyen? És egyáltalán, vissza akarja?

#3 – Mi vár Luke-ra a birtokon? A srác büntetése az, hogy a szadista elmebeteg pasi birtokára menjen, ahol nagy eséllyel rajta is kísérleteznek majd. De mi van, ha nem? Mi várhat rá egyáltalán?

#4 – Abi, veled mi lesz? A lezárásban Abi menekülni kényszerült, megvan a terve, de elég veszélyes. Nagyon érdekel, hogy mi történik vele, mert szimpi a karakter, és nem bánnám, ha az utazásai során jó pár felfedezetlen területet is megmutatnának a könyv világából.

#5 – Euterpe vajon bosszút áll? Azt már tudjuk, hogy a Jardine-srácok anyukájától, Thaliától is elszipkázta az erőt a tesója, Euterpe. Az asszonynak pedig most ölték meg a nagy szerelmét. Kíváncsi vagyok, hogy mit tesz majd, hiszen ekkora erővel a lehetőségek tárháza szinte végtelen…

* Még nincs ott a polcodon a könyv? Katt és szerezd be most! *