Home Hírek Vörös Pöttyös lett a Netflix-sorozat alapjául szolgáló Trinkets – Csecsebecsék!

Vörös Pöttyös lett a Netflix-sorozat alapjául szolgáló Trinkets – Csecsebecsék!

Nemrég került fel magyar szinkronnal a Netflix oldalára a Trinkets c. sorozat első évada, idén ősszel pedig érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában az alapjául szolgáló kötet! Magyar borító még nincs, de fülszöveg már igen. Nagyon kíváncsi lettem a kötetre, remélem ti is 🙂

Kirsten Smith – Trinkets: Csecsebecsék

Üdvözlünk az Anonim Tolvajok klubjában

ISMERD MEG TABITHÁT: A nap besüt a szobámba, és én ránézek a hógömbökből, fülbevalókból és ruhákból álló gyűjteményemre. Szinte mindenhez az enyves kezemnek köszönhetően jutottam hozzá. És bár törvénytelenül szereztem őket, legalább van egy halom csecsebecsém, ami boldoggá tesz. Az emberek eltűnnek, a tárgyak viszont megmaradnak.

ISMERD MEG ELODIE-T: Semmi sem segíti úgy az új barátságokat, mint a meglepetés csecsebecsék… A lopott ajándék jóval többet jelent a vásároltnál mindazért, amin keresztül kellett menned érte.

ISMERD MEG MOE-T: Biztos vagyok benne, az első pár hónapban Shawn azt hitte, részletes jegyzetet írok, hogy fejlesszem magam, de igazából csak listát írtam arról, miként érdemes és miként nem érdemes lopni. Például „ne viselkedj bűnösként” vagy „ne lopj azoktól, akiket ismersz” vagy „lopj üzletláncokból” vagy „ha lehet, lopj sajtot”.