Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Amikor a fiatal srác belezúg az idősebb pasiba – Ez a Call Me By Your Name

Egy újabb LMBT regényből készült film! A Call Me By Your Name könyvet André Aciman írta, és 2007-ben jelent meg. Már a könyv is több díjat elnyert, a belőle készült filmadaptáció pedig tartolt a fesztiválokon.

A történet az 1980-as években játszódik, Olaszországban, és a központi téma az első szerelem. Elio egy 17 éves olasz srác, akinek az otthonába költözik egy nyárra Oliver, az amerikai diák. Ketten megismerkednek, és szépen-lassan egymásba is szeretnek a pár év korkülönbség dacára.

A tizenéves srácot a Homeland sorozatból ismert Timothée Chalamet alakítja, míg szexi szerelmét Armie Hammer, aki többek között a Közösségi háló és a Magányos lovas filmből lehet ismerős.

A romantikus filmhez a napokban megjelent az első trailer is, ami láttán egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy igazi gyöngyszemre készülhetünk, és gyaníthatóan sokan beleszeretünk majd a filmbe. Az amerikai mozis premier 2017. november 24-én esedékes, bízzunk benne, hogy a hazaira se kell sokat várni. A könyv megjelenésének pedig ugye sokan örülnénk?

Update: Szabó Tibor Benjámin, az Atheaneum Kiadó vezetője ma osztotta meg a jó hírt: a könyvet januárban tervezik kiadni. Éljen!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading