Home Hírek Vágyak terítéken címmel jön az új New Adult kötet magyarul

Vágyak terítéken címmel jön az új New Adult kötet magyarul

Az Álomgyár Kiadótól sorra érkeznek az Aly Martinez regények, a legújabb, a Vágyak terítéken megjelenése 2021. augusztus 24-én várható.

Így néz ki a Vágyak terítéken eredeti borítója

A kötetben két ismerős szereplő tér vissza, Rita és Tanner az írónő Legfényesebb alkony sorozatából. Íme a magyar és az eredeti borító, illetve a magyar fülszöveg.

Aly Martinez – Vágyak terítéken

A szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá – világosított fel a férjem szeretője, miután fény derült a viszonyukra.
Ebben egész addig nem hittem, míg a főztjénél is ínycsiklandóbb sztárséf, Tanner Reese fel nem tűnt a színen, majd átkarolta a vállam, és egy szempillantás alatt lekoptatta az áruló férjemet.

Tannerrel nem is lehetnénk különbözőbbek. Ő menő klubokban, A-listás sztárok társaságában tölti a hétvégéit, míg én jóganadrágban punnyadok és megiszok egy (vagy inkább hat) üveg bort.

A kapcsolatunknak nem kellett volna működnie, de működött. Tanner bebizonyította számomra, hogy a szerelem tényleg utolér, pont, amikor nem várod… ahogy a csalódás is.

A USA Today bestsellerszerző, Aly Martinez a Legfényesebb alkony című sorozatban már megismert Rita és Tanner édes-szenvedélyes történetét tárja elénk legújabb regényében.