Home Hírek Jön az Oroszlán könyvben is – A film főhőse Nicole Kidman!

Jön az Oroszlán könyvben is – A film főhőse Nicole Kidman!

Végül itthon is megjelenik az Oroszlán című regény, amit Saroo Brierley jegyez. A filmből mozifilm is készült, a főszerepben többek között Dev Patel, Nicole Kidman és Rooney Mara.

Kétségkívül szuper történetnek tűnik, ami legalább annyira megfogja majd az embereket, mint a Gettómilliomos annak idején. Ha a könyv elolvasására nem is lesz időm, a filmre tuti igényt tartok. Az pedig csak hab a tortán, hogy igaz történetről van szó.

A megrendítő regény 2017. február 06-án jelenik meg az Atheaneum Kiadó jóvoltából. Alább megnézhetitek a magyar borítót, a fülszöveget, és a film előzetesét is.

oroszlan

Saroo Brierley – Oroszlán

Mi történik akkor, ha egyszer csak egy zakatoló vonaton találjuk magunkat, és azt sem tudjuk, merre robogunk? Ha nem emlékszünk a kisváros nevére, ahonnan elindultunk? Mi lesz velünk, ha Kalkuttába keveredünk, és a múltunkról semmiféle információnk nincs? Szárú, az ötéves indiai kisfiú egy szerencsétlen véletlen folytán India egyik legveszélyesebb városába kerül. Volt otthona, most nincs semmije. Mit várhat az emberektől, az érzéketlen tömegtől? Vajon túl lehet élni azokat a megpróbáltatásokat, amelyek elé az élet állítja őt? Hogy juthat el egy kisfiú Indiából Ausztráliába? Képes lesz új életet kezdeni? Találkozhat még valaha az édesanyjával? Megtudhatja egyáltalán, hol élte le élete első öt évét? Vajon ki lehet az igazi oroszlán?
Az Oroszlán Saroo Brierley valós története a kitartásról, az önfeláldozásról és a hitről.